Wie is online
4 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
januari 2011
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Nieuwskurk

NieuwspoortBlijkbaar gaat bij de sociëteit (officieel: ‘internationaal perscentrum’) NIeuwspoort (journalisten, politici, woordvoerders, allen stevig geballoteerd) in den Haag soms de kurk op de nieuwsfles. Zelfs De Telegraaf moest vanmorgen een bericht uit dit nieuwscentrum inleiden met ‘naar nu pas bekend is geworden’. Op 16 december zijn daar tijdens een eindejaarsfeest twee mensen, een journalist van een vakblad en een rijksambtenaar opgepakt wegens cocaïnebezit.

Mooi in het bericht is vooral de verwijzing van voorzitter Max van Weezel (kritisch onderzoekend weekblad Vrij Nederland, enthousiast presentator van de radiorubriek Met het Oog op Morgen) naar een eerder incident, maar dan met drank. Van Weezel: ‘De sociëteit is geen drugshol. Dus je moet wel je grens trekken. We zijn in het verleden, bijvoorbeeld met drank en Hero Brinkman, aan de zachte kant geweest. Maar hiermee kan dat niet.’

Reageer