Wie is online
0 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
november 2016
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

CDA slaat weer eens een slag in Brabant

orige week zei de Eindhovense wethouder Staf Depla (ez) nog zoiets als What is in a name, nu zijn de juichkreten niet van de lucht. Brainport is nu toch Mainport, wat wil zeggen dat het economische belang van techregio Zuid-Oost Brabant even  belangriijk (daar zal men zeggen effe belangrijker) is voor Nederland dan Amsterdam en Rotterdam. Je kunt rustig zeggen dat het CDA daarmee weer eens ‘n slag geslagen heeft in het  zuiden. Niets aan debat of besluitvorming sinds augustus valt los te zien van de naderende kamerverkiezingen.

Meer op ManierenVoorpagina hhBest

Een reactie op “CDA slaat weer eens een slag in Brabant”

  • Het CDA is er nog niet helemaal gerust op. Agnes Mulder heeft Schultz nu gevraagd, wat ze met haar door een kamermeerderheid aangenomen motie gaat doen. Je weet het maar nooit met dit kabinet.

Reageer