Wie is online
0 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
september 2015
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Interviewer zonder stropdas: ‘Schande!’

zonder_stropdasRobert Peston, economieredacteur van de BBC heeft het bestaan, de Britse Minister van Financiën, George Osborne, op tv te interviewen zonder stropdas. ‘Schande!’ roept columnist Henry Conway in The Guardian. De stropdas is een bewijs van respect dat je niet zomaar kunt weglaten. En hij is stellig niet de eerste met deze kritiek, immers Peston heeft zijn weerwoord al klaar: ‘Persoonlijk vind ik de stropdas flauwekul.’

Die Britten. De bolhoed is daar kennelijk nog maar nauwelijks afgedankt. En van wijlen onze prins Claus, die ‘die verachtelijke slang’ in het openbaar en ten overstaan van ‘zijn’ koningin van zich afwierp, hebben ze al helemaal nooit gehoord. Volgens The Huffington Post zou Robert Peston trouwens, op het punt staan, over te stappen naar de commerciële zender ITV.

Reageer