Wie is online
4 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Rubrieken
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
oktober 2012
Z M D W D V Z
« sep   nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Ooit een koele godin

emmanuelle

Het viel me mee dat niet Jeroen Krabbé als doodbidder bij DWDD was aangeschoven, maar het bleek dat het nog erger kon: Jan de Bouvrie die wel tweemaal met haar in Parijs was geweest en die wel twintig keer charmant zei en van vrouwelijke charme sprak – bij mijn weten beledig je la Kristel met die term. Volgens mij was ze gewoonweg niet buitengewoon charmant, ze was een koele godin van de schoonheid, en die heeft niks aan charme, integendeel.

Meer op SanteLOGie

 

Een reactie op “Ooit een koele godin”

  • Verderop schrijft Sante: ‘de nogal vettige manier waarop de nieuwsmedia gisteren op haar doken, zoals haar sekspartners in haar films dat deden.’
    Het ED zet haar foto groot op pagina 1 en acht haar binnenin nog twee pagina’s waard. (Baas boven baas: de Volkskrant heeft er vier!) Gelukkig wordt een en ander onnavolgbaar scherp gerelativeerd door columnist(en ex-filmrecensent) Jos Kessels. De intelligentie om daar in een voetnoot naar te verwijzen ontbreekt bij de ED-redactie.

Reageer