Wie is online
2 bezoekers online
Rubrieken
Weer

Weersverwachting
Eindhoven

Weeronline.nl - Meer weer in Eindhovenweeronline.nl Altijd jouw weer

Het getal dat je ziet (1-10) is het 'rapportpunt' dat het weer krijgt.

Sociale Media & RSS

Tweet de voorpagina

Archief

Blijf kalm en adem niet

asbestmaskerAls er achter wanden en plafonds in je huis hier en daar wat asbest verwerkt is hoef je geen wit pak aan om daarna hals-over-kop door de ME naar de intensive care te worden gebracht, alwaar men een uiterste poging zal doen je leven te redden. En je hoeft ook niet ramen en deuren gesloten te houden en naar de radio te luisteren. Blijf kalm en adem niet.

 

Lees het Broodjeasbestverhaal op SanteLOGie

Een reactie op “Blijf kalm en adem niet”

  • Guido:

    In mijn ouderlijk huis bevond zich een badkamer, die nog in een tijdschrift ‘wonen’ heeft gestaan, met wanden van wat toen eternit werd genoemd. Asbest! De fabrikant in Goor, die het vuur zo na aan de schenen is gelegd vanwege schadelijke gevolgen voor het personeel etc., had tot in de jaren zestig in het centrum van Leeuwarden een showroom, althans een neonreclame, die in etappes E – ter – nit liet zien. Aan de overkant zat een cafetaria, waarvan de eigenaar het uitzicht minder prettig vond.

Reageer