Wie is online
8 bezoekers online
Rubrieken
Weer

Weersverwachting
Eindhoven

Weeronline.nl - Meer weer in Eindhovenweeronline.nl Altijd jouw weer

Het getal dat je ziet (1-10) is het 'rapportpunt' dat het weer krijgt.

Sociale Media & RSS

Tweet de voorpagina

Archief

Weer steeds meer ‘klompenfabriek’

klompenfabriek_aanbouw 403x538De kantoren-nieuwbouw aan de Oirschotseweg in Best begint steeds meer op de verbrande klompenfabriek te lijken, wat uiteindelijk ook de bedoeling is. In harmonie met de fabriekspijp, die als monument is gehandhaafd en gerestaureerd.

De bouw door Ballast Nedam, na drie maanden vertraging als gevolg van faillissement van de vorige aannemer, gaat trouwens tijdens de Bouwvak gewoon door. ‘Deze bouw moet klaar’, zeggen de gehelmde jongens, zich nauwelijks de tijd gunnend, onze vraag te beantwoorden.

Reageer