Wie is online
1 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief

Weer steeds meer ‘klompenfabriek’

klompenfabriek_aanbouw 403x538De kantoren-nieuwbouw aan de Oirschotseweg in Best begint steeds meer op de verbrande klompenfabriek te lijken, wat uiteindelijk ook de bedoeling is. In harmonie met de fabriekspijp, die als monument is gehandhaafd en gerestaureerd.

De bouw door Ballast Nedam, na drie maanden vertraging als gevolg van faillissement van de vorige aannemer, gaat trouwens tijdens de Bouwvak gewoon door. ‘Deze bouw moet klaar’, zeggen de gehelmde jongens, zich nauwelijks de tijd gunnend, onze vraag te beantwoorden.

Reageer