Wie is online
5 bezoekers online
Rubrieken
Weer

Weersverwachting
Eindhoven

Weeronline.nl - Meer weer in Eindhovenweeronline.nl Altijd jouw weer

Het getal dat je ziet (1-10) is het 'rapportpunt' dat het weer krijgt.

Sociale Media & RSS

Tweet de voorpagina

Archief

Zou de roman als genre echt dood zijn?

Marcel Möring heeft de roman als genre dood verklaard. Sante Brun probeert er al lezend (sinds ‘n jaar of zestig trouwens) achter te komen, wat daar van waar is. En passant komt ook het oeuvre van de gisteren overleden Gerrit Komrij nog even ter sprake: ‘Hem kennen we toch vooral van zijn tv-recensies, zijn bloemlezingen uit de Nederlandse dichtkunst, zijn trage kraakstem en deftige formulering, zijn vlijmscherpe beleefde beledigingen, zijn daardoor gezaghebbende beschouwingen uit de hoogte van zijn Portugese dorp.’ Brun hoopt op een leesbare biografie.

Lees een en ander op SanteLOGie

Reageer