Wie is online
2 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina

Rubrieken
Sociale Media & RSS
Met een RSS-feed ontvang je nieuwe berichten in je feedreader. 

  

 

 

Archief

Zou de roman als genre echt dood zijn?

Marcel Möring heeft de roman als genre dood verklaard. Sante Brun probeert er al lezend (sinds ‘n jaar of zestig trouwens) achter te komen, wat daar van waar is. En passant komt ook het oeuvre van de gisteren overleden Gerrit Komrij nog even ter sprake: ‘Hem kennen we toch vooral van zijn tv-recensies, zijn bloemlezingen uit de Nederlandse dichtkunst, zijn trage kraakstem en deftige formulering, zijn vlijmscherpe beleefde beledigingen, zijn daardoor gezaghebbende beschouwingen uit de hoogte van zijn Portugese dorp.’ Brun hoopt op een leesbare biografie.

Lees een en ander op SanteLOGie

Reageer