Wie is online
2 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2012
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Nu officieel bananenrepubliek

Sante Brun werkt vier argumenten uit voor zijn bewering dat Nederland nu officieel een bananenrepubliek is. (Hij is trouwens niet de enige, Jos Kessels bij voorbeeld, doet in het ED vandaag ongeveer hetzelfde – een opvallende congruentie.) Brun: ‘Tijd voor een staatsgreep van verstandige mensen.’

SanteLOGie

Een reactie op “Nu officieel bananenrepubliek”

  • peter stiekema:

    Na de in de PVV-zendtijd voor politieke partijen uitgebrachte programma’s ‘Roeien zonder dollen’, met Geert en Fleur aan de riemen, ‘Gaan met die Marokkaan’ en ‘Creatief met Turk’ heeft het produktieburo van de partij weer een nieuw pareltje uitgebracht. Niets minder dan ‘Kunt u mij de weg naar Bialystok vertellen, meneer’. Hoofdrollen voor Fleur als Lidwientje Walg-Van Polen, Mark Rutte als de onverschillige bestuurder en Geert als hoofd van de Zekerheids Dienst (ZD), belast met het uitzetten vanaf station Westerbork. Dat wordt voor deze gelegenheid op feestelijk wijze heropend door Maxime Verhagen (als zichzelf).

Reageer