Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2011
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Zutphen verstopt het Blokker/Wibra/H&M complex

 
Een verstandig stadsbestuur heeft ervoor gezorgd dat vertegenwoordigers van het Blokker/Wibra/H&M complex allemaal bij elkaar in één enigszins terzijde gelegen straat staan, de Breukerstraat; ook daar hebben ze zo weinig mogelijk veranderd aan het gebouw waarin ze gehuisvest zijn – zo zit Vero Moda in een Middeleeuws pandje dat gevaarlijk achterover helt, en zit de gevelreclame en de ingang van Bart Smit niet aan het monumentale pand waarin de speelgoedzaak is gevestigd maar op de gevel van een klein onopvallend pandje ernaast — zelf trouwens een bescheiden maar smaakvol ontwerpje uit de jaren dertig.

Lees meer over het gave Zutphen op SanteLOGie

4 Reacties op “Zutphen verstopt het Blokker/Wibra/H&M complex”

  • Guido:

    Oirschot, zich noemende, ‘monument in het groen’, staat winkelketens wel toe, zich te vestigen aan de Markt (Blokker), maar dan moeten ze afzien van hun traditionele ‘logo’. Zo mooi verstoppen als Zutphen, dat is er toch niet bij (HEMA aan de Rijkesluisstraat). Ook wordt het historische centrum, met vele terrassen, verpest door de stank en en het lawaai van het verkeer, dat geen strobreed in de weg wordt gelegd.
    Leeuwarden heeft zijn kleinschalige binnenstad verknald met enkele hoge gebouwen, waaronder het nieuwe Provinciehuis (!) aan de Tweebaksmarkt.

  • Wat een onzin van deze auteur. We hebben in Zutphen niet eens een H&M en de Wibra zit er ook niet!

  • Guido,

    Je hebt die foto trouwens fraai bewerkt.

  • Guido:

    Geen Wibra en H&M? Wat maakt het uit? Sante heeft het over een complex en bedoelt het overdrachtelijk. Ik was vandaag in Z. en zag onder meer een Kruidvat en een Blokker. Van hetzelfde laken.

Reageer