Wie is online
1 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
november 2010
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Seksuele context

Het gerechtshof in Den Bosch heeft – in hoger beroep dus – een 24-jarige Bredanaar vrijgesproken van het ongevraagd zoenen van een politieagente. Volgens ´t hof is de seksuele context van deze kus op mond dan wel op wang niet aangetoond. Dus geen aanranding. Klaagster en verdachte af door een zijdeur, waarachter….het zal toch niet zijn?

Opmerkelijke bijkomstigheid, de collega´s van de agente hebben ´niets gezien´. Was ´t niet Johnny Hoes die zong: ´ ´k Heb niks gezien (bis), keek ergens anders naar.’? Tja, dan ben je gauw uitgepraat.

Verdere overwegingen van het gerechtshof zijn mij niet bekend. Wat te denken, bij voorbeeld van het recent in de media circulerende gegeven dat politieagent volgens (het zal wel weer een internet-) onderzoek wordt gerekend tot de minst sexy beroepen. Grote uitzondering: de politievrouw. Die valt onder de top tien.

Verder op Manieren

Reageer